Het dragen van verkeerde kleuren kan u een "foute" uitstraling geven zoals meer belijning in uw gezicht, u lijkt ouder, vermoeider of soms zelfs ziekelijk. Oneffenheden in de huid zoals puistjes, pigmentvlekken zijn meer zichtbaar.

Wat voor de één mooi is, is voor de ander juist niet mooi. Hoe kan dit?

Ieder mens is uniek.
De combinatie van huid, haar en ogen is bij ieder mens anders.
De ondertoon van uw huid is bepalend voor uw kleurenanalyse. De ondertoon van uw huid blijft uw hele leven hetzelfde. Het heeft niets te maken met het pigment in uw huid.


Met de juiste kleuren worden oneffenheden in het gezicht minder zichtbaar, uw ogen worden stralender, kortom, u ziet er goed uit.

Klik hier voor de werkwijze.

Werkwijze:

Er wordt eerst geanalyseerd of u koel bent of warm. Dit wordt aan de hand van drapes (analyse doeken) verder uitgesplitst in de vier seizoenstypen: lente-, zomer-, herfst- of wintertype.

Zodra bekend is welk seizoenstype u bent is er de mogelijkheid om dit verder uit te splitsen voor o.a. make-up, sieraden, lingerie, schoeisel en tassen of voor de mannen combinatie kostuum – overhemd – stropdas – schoeisel en ook voor sieraden en horloges.

Na afloop krijgt u de juiste kleurenwaaier mee waarin 96 kleuren zijn in verschillende nuances van licht tot donker. De kleurenwaaier is een bijzonder goed hulpmiddel tijdens het kopen van uw kleding.

U zult gaan ontdekken dat alles met elkaar in kleur harmonieert en daardoor meerdere combinaties mogelijk zijn.

Heeft u nog kleding in de "foute"kleuren dan hoeft u die niet direct weg te doen. Met handige tips kunt u deze kleding nog gebruiken.

Bent u nieuwsgierig geworden naar uw persoonlijke kleuren? Bel gerust en maak een afspraak.

Het is een eenmalige investering in wie u bent.