.Make-up
De make-up die u bij Parpari aanschaft is van het merk Your True Colours. De make-up is van hoge kwaliteit, dierproefvrij, anti-allergisch en uiteraard afgestemd op de seizoenskleuren. Er is altijd een basiscollectie van YTC op voorraad en desgewenst kunnen de producten speciaal voor u besteld worden.

.Sieraden Catalogus
Met elk budget een mooi sieraad?
Dat kan bij Parpari.
Wij hebben een gevarieerd assortiment sieraden in seizoenskleuren.
Een tikkeltje eigenwijs, bravoure, brutaal, elegant, flair, ingetogen; dit zijn slechts enkele steekwoorden die de collectie kenmerken. De merken die wij verkopen zijn o.a. zaZa'z, Nature Bijoux, Les Cordes, Byou Exclusive, Swarovski Crystals, CultureMix.

.Shawls
De collectie shawls is in de seizoens- kleuren. De gebruikte materialen zijn zijde, katoen, linnen, wol, viscose of mengingen. We hebben een rijke variatie aan stijlen en vormen, van basic tot romantisch, van gedurfd tot klassiek.

Klik hier voor meer informatie over de producten.

Met elk budget een mooi sieraad? Dat kan bij Parpari.
Wij hebben een leuk assortiment sieraden in seizoenskleuren. Een tikkeltje eigenwijs, bravoure, brutaal, elegant, flair, ingetogen, .., zijn slechts enkele steekwoorden die onze collectie kenmerken.
De merken die wij verkopen zijn o.a. zaZa’z, Nature Bijoux, Les Cordes, Byou Exclusive, Swarovski, Crystals, CultureMix.

Meer informatie over de sieraden:

zaZa’z
zaZa’z is een mooi eigentijds sieradenmerk. De materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor het een eigenzinnig, luxe, stoer, chique, robuust en stijlvolle uitstraling heeft. De kralen van glas en hars zijn door en door gehard en gekleurd, verwerkt met Grieks zilver. zaZa’z wordt ontworpen en gemaakt in Nederland.
Alle sieraden van dit merk zijn met de hand gemaakt en hierdoor uniek.

Nature bijoux

Jean Daniel Christin is de ontwerper van Nature Bijoux. Het is een milieuvriendelijke mode-lijn die hij op zijn naam heeft staan. Hij is altijd op zoek naar de schoonheid, unieke kleur en perfectie van het natuurlijke materiaal waar deze exclusieve sieraden van gemaakt zijn.
Enkele voorbeelden van de natuurlijke materialen die gebruikt worden voor deze bijzondere sieradenlijn zijn o.a. zaden, gesteente, kralen, bamboekoraal, ebbenhout, gedroogd blad in hars etc..
Alle sieraden van dit merk zijn met de hand gemaakt en hierdoor uniek.

Les Cordes
Les Cordes is een Belgisch familiebedrijf. Broer en zus Anouche en Anthony de Vroey hebben beide dezelfde passie: sieraden. Zij hebben hun bedrijf in 2001 opgericht. Ze kiezen de beste materialen uit. De collectie is handgemaakt, exclusief, origineel, betaalbaar en niet minder belangrijk van een goede kwaliteit. De sieraden worden grotendeels in ItaliŽ gemaakt. De sieraden zijn verrassend en mooi van kleur.

Byou Exclusive
Deze handgemaakte sieraden zijn van hoge kwaliteit. Deze sieraden worden in Italie vervaardigd. Mooi Murano (Venetiaans) glas, parels, zilver en kristal. Een exclusief sieraad voor een mooie prijs.

Swarovski Crystals
Wie kent het niet. Deze mooie kristallen in een collier of in oorbellen gezet.
De Swarovski Crystals stralen bij iedere feestelijke gelegenheid en bij dagelijks gebruik. Voor de bruid een mooie collectie in transparante en gekleurde kristallen.

CultureMix
Deze sieraden zijn handgemaakt.
Er worden natuurlijke materialen gebruikt zoals schelp, parelmoer, hars, houtsoorten, kokosnootdop etc.. De kleuren zijn prachtig en de vormgeving is zeer divers. Deze sieraden zijn modieus tijdloos waardoor je ze eindeloos kan dragen.

Bent u al nieuwsgierig geworden om uw zintuigen te prikkelen? Kom dan kijken!

Verkrijgbare Make-up: